Tiesitkö että partiotoiminta alkoi Porissa jo vuonna 1910 ja ensimmäinen partiolippukunta, Björneborgs Riddargossar, perustettiin kaupunkiin jo vuonna 1911!
Yhdistys & yhteystiedot

Porin Partiolaiset ry

Porin Partiolaiset ry (PoPa) on Porin alueella toimiva aluejärjestö, jonka tarkoituksena on auttaa ja tukea partiolippukuntien toimintaa. Keskeinen toiminta-ajatus on partioperinteen ja -taitojen ylläpitäminen sekä niiden siirtäminen nuoremmille sukupolville. Jäseninä järjestössä ovat Porin, Ulvilan ja Luvian partiolippukunnat.
partioparaati
Mitä partiotoiminta on? Partio on maailmanlaajuinen nuorisoliike, jonka tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista vastuuntuntoisia kansalaisia. Liike perustettiin Englannissa vuonna 1907, nykyään partiolaisia on noin 38 miljoonaa, Suomessa 70 000. Tarkoittaen sitä että Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö. Partiotoiminta on kaikille avointa ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta. Toiminta nojaa partioaatteeseen, jota kuvaa mm. partiolaisten tunnus "Ole valmis!"

puheenjohtaja Lehtojoki Mikko
Käppäräpartio ry